Friday, 27 September 2013 18:25

Artistiek naakt, mijn verjaardagskado: een workshop bij Eric Kellerman!

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Voor mijn verjaardag kreeg ik van Nancy een gave workshop 'artistiek naakt' kado van Eric Kellerman. Tijdens deze workshop werden eerst de theoretische aspecten van de naaktfotografie behandeld waarna we uitgebreid een fotoshoot gingen doen met Vincent Littlehat, een bekend naaktmodel. Aan bod kwamen o.a. de achtergronden van de kunstzinnige naaktfotografie, overeenkomsten met de schilderkunst, de filosofie van Eric en vele voorbeelden van mooi werk van beroemde naaktfotografen.

Het plannen van de shoot en de etiquette met betrekking tot de omgang met modellen kwam ook uitgebreid aan bod. Na de pauze was het tijd om de geleerde theorie in praktijk te brengen. Een bekend concept van Eric, genaamd 'The Box' was als eerste aan de beurt, het model nam plaats in een speciale houten doos en poseerde voor ons. Uiteraard was het de bedoeling dat we door het geven van aanwijzingen en complimenten de mooiste foto's kregen.

Daarna werd de opstelling aangepast en gingen we werken met een mooie sfeervolle belichting. Persoonlijk vind ik deze foto's het mooist vanwege het mooie contrast tussen donker en licht waardoor de perfecte vormen van het model helemaal tot hun recht komen.

Een hele leuke en vooral leerzame ervaring!

Laat gerust een berichtje achter op de Blog, vind je het mooi?
Of vind je het toch net iets mooier als het model iets warmers aan had getrokken? :)
Alle commentaar op de foto's is van harte welkom!

Hieronder wat resultaten van de shoot!

Read 1258594 times Last modified on Saturday, 28 September 2013 20:36